Fritid

Det finns en del rutiner som jag har under veckorna. Delvis så lär jag mig japanska genom att gå på kurser varje tisdagskväll och jag gymmar samt spelar basket på fredagarna.

När det är en drös med bra biofilmer på ingång så bemöter jag dem utan tvekan med ena handen full av läsken, och den andra full av popcorn.
De flesta sortens biofilmer faller mig på läppen. Må det vara

Min fritid spenderas bland annat på att spela en del spel. Det är kul att mötas upp med kompisar och pumpa lite tv-spel, även om det inte händer allt för ofta.
Annars så är jag lite bekväm av mig och spelar en del datorspel. Det som jag spelar just nu är Dota2. Det är ett typ av strategispel som jag finner väldigt underhållande att spela. Jag har sedan liten alltid älskat schack, så det går förmodligen lite hand i hand med detta.

Annars så går en del av fritiden iväg på att göra den här sidans system som jag strävar till att bli så bra som möjligt. Just nu så är jag väldigt nöjd med hur den har artat sig. Jag kan lätt skapa sidor upp o ner utan några problem alls och jag känner att det verkligen kan bli ett redskap för nästan alla.

Det här är min fritid just nu, men jag är nästan alltid öppen för att hitta på nya grejer; må det vara allt från att bada till att resa bort.

(skämtsamt innehåll här)


Don't wait for the moment to come; create it instead. Robin Castlin